Fotoreportage: Tewaterlating MSC Seaview in Monfalcone

Cruisereiziger Marco was live bij de tewaterlating van de MSC Seaview in Monfalcone (lees hier meer). Een bijzondere mijlpaal in de bouw van een cruiseschip. De MSC Seaview wordt in juni 2018 verwacht.

Cruises op de MSC Seaview zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.