CEO van Hapag Lloyd Cruises Karl J. Pojer onderscheiden

De Chief Executive Officer (CEO) van Hapag Lloyd Cruises, Karl J. Pojer, is onderscheiden met een award voor de ‘Cruise Personality van het Jaar’. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt op de vakbeurs Seatrade Europe 2017 in Hamburg. Veel havens, bestemmingen en vakbedrijven presenteren daar jaarlijks wat zij te bieden hebben aan de rederijen en aan elkaar.

De directeur van Hapag Lloyd Cruises is gekozen vanwege zijn inzet en persoonlijkheid, zijn scherpzinnigheid en gevoel voor ondernemerschap, en voor een mijlpaal die hij dit jaar bereikt heeft. Zo heeft hij afgelopen jaar zich ingezet voor de twee ultraluxe nieuwbouwschepen voor Hapag Lloyd Cruises die momenteel gebouwd worden.

Karl J. Pojer, CEO van Hapag-Lloyd Cruises: “De prijs is een waardering voor al het harde werk dat we als team volbracht hebben. Het is daarmee ook een onderscheiding voor mijn collega’s in Hamburg en voor het personeel aan boord dat mij dag in dag uit ondersteunt. Het is een eer om voor ’s werelds hoogste luxe- en expeditierederij te mogen werken.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.