Welkom in Oktober ‘Plan een Cruise’ Maand 2017!

De maand oktober staat traditiegetrouw in Nederland in het teken van cruises. Diverse cruisereisbureau’s en cruisemaatschappijen hebben deze maand speciale aanbiedingen of kortingsacties. Cruisereiziger heeft alle bijzonderheden en evenementen in oktober voor je op een rij gezet:

Beurzen

Cruise Promotie Tour

In de eerste week van oktober van 2 tot en met 6 oktober 2017, zullen 6 cruiserederijen door het land trekken om geïnteresseerden te informeren over cruise vakanties. Onder de vlag van moedermaatschappij Carnival Corporation zullen AIDA Cruises, Cunard, Princess Cruises, Costa Cruises, Seabourn en Holland America Line in 5 plaatsen zich voorstellen en meer vertellen over hun schepen, vaargebieden en nieuwigheden.

De Cruise Promotie Tour komt naar Nootdorp, Amsterdam Oostzaan, Duiven, Eindhoven en Drachten. Meer informatie vind je hier.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)