Carnival Elation keert gerenoveerd terug in Florida

Carnival Elation

Het cruiseschip Carnival Elation zal zaterdag na een miljoenen dollars kostende renovatie haar cruiseprogramma vervolgen met 4- tot 8-daagse cruises vanuit Jacksonville, Florida naar de Bahamas met stops in Freeport, Nassau, Half Moon Cay en Princess Cays. Het schip, dat in 1998 in de vaart kwam voor Carnival Cruise Line, is door de make-over nu uitgerust met een uitgebreid nieuw WaterWorks park met glijbanen, 38 nieuwe hutten (2 Grand Vista suites, 22 junior suites, 2 buitenhutten en 12 binnenhutten), 98 balkons bij bestaande hutten en diverse nieuwe eet- en drinkgelegenheden zoals Guy’s Burger Joint, Bluelguana Cantina, RedFrog Rum Bar en Bluelguana Tequila Bar.

Daarnaast hebben alle hutten een nieuwe inrichting gekregen met frisse kleuren geinspireerd op de tropische bestemmingen van het schip, is er een midgetgolfbaan uitgezet en worden kinderen van 2 tot 11 jaar vermaakt in Camp Ocean, een speelgedeelte in maritieme-stijl met meer dan 200 activiteiten met de oceaan als thema.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!