Celebrity Cruises investeert $400 miljoen in vloot

Celebrity Cruises gaat in de jaren 2019-2023 haar vloot upgraden waarmee een bedrag gemoeid is van $400 miljoen. Deze moderniseringsslag betekent voor de rederij het hoogste bedrag wat ze ooit geïnvesteerd heeft in de verbetering van de vloot.  Vanaf de komst van de Celebrity Edge in 2018 (najaar) zullen de werkzaamheden aan elk van de negen Celebrity schepen gaan plaatsvinden. De rederij moderniseert elk schip waarbij de inspiratie komt van de gloednieuwe Celebrity Edge. Hutten en openbare ruimtes aan boord worden sowieso vernieuwd.

De Celebrity Edge heeft baanbrekende noviteiten aan boord. Het schip, dat plaats gaat bieden aan 2.918 passagiers, omvat een bewegend platform genaamd Magic Carpet aan de zijkant van het schip, en bijzondere suites in een modern, luxe design.

Wil je ook cruisen op de Celebrity Edge? Bekijk de mogelijkheden:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)