Celebrity Cruises investeert $400 miljoen in vloot

Celebrity Cruises gaat in de jaren 2019-2023 haar vloot upgraden waarmee een bedrag gemoeid is van $400 miljoen. Deze moderniseringsslag betekent voor de rederij het hoogste bedrag wat ze ooit geïnvesteerd heeft in de verbetering van de vloot.  Vanaf de komst van de Celebrity Edge in 2018 (najaar) zullen de werkzaamheden aan elk van de negen Celebrity schepen gaan plaatsvinden. De rederij moderniseert elk schip waarbij de inspiratie komt van de gloednieuwe Celebrity Edge. Hutten en openbare ruimtes aan boord worden sowieso vernieuwd.

De Celebrity Edge heeft baanbrekende noviteiten aan boord. Het schip, dat plaats gaat bieden aan 2.918 passagiers, omvat een bewegend platform genaamd Magic Carpet aan de zijkant van het schip, en bijzondere suites in een modern, luxe design.

Cruises op onder andere de nieuwe Celebrity Edge zijn verkrijgbaar bij:

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.