Celebrity Cruises investeert $400 miljoen in vloot

Celebrity Cruises gaat in de jaren 2019-2023 haar vloot upgraden waarmee een bedrag gemoeid is van $400 miljoen. Deze moderniseringsslag betekent voor de rederij het hoogste bedrag wat ze ooit geïnvesteerd heeft in de verbetering van de vloot.  Vanaf de komst van de Celebrity Edge in 2018 (najaar) zullen de werkzaamheden aan elk van de negen Celebrity schepen gaan plaatsvinden. De rederij moderniseert elk schip waarbij de inspiratie komt van de gloednieuwe Celebrity Edge. Hutten en openbare ruimtes aan boord worden sowieso vernieuwd.

De Celebrity Edge heeft baanbrekende noviteiten aan boord. Het schip, dat plaats gaat bieden aan 2.918 passagiers, omvat een bewegend platform genaamd Magic Carpet aan de zijkant van het schip, en bijzondere suites in een modern, luxe design.

Wil je ook cruisen op de Celebrity Edge? Bekijk de mogelijkheden:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.