Video: Nieuw Statendam van Holland America Line stelt zich voor

In december 2018 verwacht Holland America Line de Nieuw Statendam, het tweede schip in de Pinnacle klasse. De Nieuw Statendam zal na een korte winter in het Caribisch gebied vanuit Amsterdam gaan varen in de zomer van 2018.

Cruises op dit schip zijn onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.