Brilliance of the Seas vanuit Amsterdam in zomer 2019

Brilliance of the Seas

Royal Caribbean International heeft voor 2019-2020 haar plannen bekendgemaakt.  In Europa zullen vier nieuwe havens bezocht worden, Zadar (Kroatië), Visby (Zweden), Portofino (Italië) en Porto in Portugal. Vanuit Amsterdam gaat de Brilliance of the Seas (2500 passagiers) vanaf mei 2019 cruisen naar de Baltische Zee en Groot-Brittannië.

Voor het eerst sinds 2014 gaat de Oasis of the Seas weer varen in de Middellandse Zee vanuit Barcelona. Van te voren ontvangt één van de grootste cruiseschepen ter wereld eerst nog renovaties in een droogdok. Het schip cruist daarna wekelijks een achtdaagse route met de havens Palma de Mallorca, Marseille, Livorno, Civitavecchia en Napels.  Andere schepen in Europa zijn de Jewel of the Seas (vanuit Civitavecchia), Rhapsody of the Seas (Venetië), Vision of the Seas (Barcelona) en de Serenade of the Seas (Copenhagen).

Bijzonder worden de cruises van de Ovation of the Seas in Alaska. Royal Caribbean zet hiermee voor het eerst in Alaska een Quantum-klasse schip in. Vanuit Seattle maakt ze 8-daagse cruises.

In het winterseizoen van 2019-april 2020 varen alle vier de Oasisklasse schepen naar het Caribisch gebied vanuit Florida. De Symphony of the Seas (verwacht in 2018) en Oasis of the Seas varen vanuit Miami. De Allure of the Seas vanuit Port Everglades en de Harmony of the Seas vanuit Port Canaveral.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 thoughts on “Brilliance of the Seas vanuit Amsterdam in zomer 2019

  • 8 november 2017 om 19:35
    Permalink

    Foutje in tekst: 2019-2010 ? Ik denk 2020 moet zijn.

  • 8 november 2017 om 20:01
    Permalink

    thanx!

Reacties zijn gesloten.