Cruiseterminal voor Princess Cruises in Port Everglades heropend

Carnival Corporation maakte vandaag bekend dat het Cruise Terminal 2 in Port Everglades (Fort Lauderdale) heeft gerenoveerd. Deze cruiseterminal wordt gebruikt door schepen van Princess Cruises. De terminal heeft een nieuw design gekregen, talloze interactieve inschepingsmogelijkheden, een filmtheater en meer comfortabele wachtruimtes voor inschepende cruisepassagiers.

“Als gasten arriveren bij onze cruiseterminal willen we hen graag een meer gepersonaliseerde en zorgeloze service aanbieden,” aldus John Padgett, hoofd Experience & Innovation bij Carnival Corporation.  “We hebben de ontvangsthal compleet getransformeerd zodat ze gemakkelijker en relaxter aan boord kunnen komen.”

Onderdeel van de vernieuwing is het gebruik van de Ocean Medallion. Zodra gasten binnenstappen kunnen ze gebruik maken van het Wifi netwerk daar zodat ze geholpen worden bij het inschepen. Bijzonder is ook de theaterzaal waar ze mooie reisfilms tijdens het wachten kunnen zien.

De Regal Princess (141.000 ton) zal het eerste schip zijn dat van deze cruiseterminal vertrekt.

Port Everglades maakte in juni 2017 bekend dat het 100 miljoen dollar gaat investeren in een volledige renovatie van Cruise Terminal 25, die hoofdzakelijk bestemd zal zijn voor Royal Caribbean.

Boek of vraag een offerte aan voor de Regal Princess bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)