Norwegian Cruise Line introduceert ‘Just Cruise’ tarief voor geselecteerde cruises

Norwegian Cruise Line heeft een nieuw tarief in het leven geroepen, het ‘Just Cruise’ tarief. Vanaf 1 december is dit tarief boekbaar. Voor een lagere prijs dan de huidige all-inclusive tarieven, krijg je een gegarandeerde hut in de categorie die je wilt en zijn de fooien inclusief.  Pas na de boeking ontvang je je hutnummer.

Met het nieuwe tarief wil Norwegian Cruise Line nieuwe klanten aantrekken die voor een mooie prijs de rederij zo kunnen leren kennen.

“Elke gast heeft een ander idee bij wat een ideale vakantie is, daarom zijn we verder gaan ontwikkelen. Met ‘Just Cruise’ bieden we een flexibele reizigers, die ons nog niet kennen, voor een aantrekkelijke prijs de mogelijkheid om kennis te maken met wat we aan boord allemaal bieden,” aldus Christian Böll, Managing Director Europe bij Norwegian Cruise Line.

In april introduceerde Norwegian Cruise Line het premium all-inclusive tarief voor Europese passagiers. Met ‘Just Cruise’ biedt de rederij in enigszins aangepaste vorm toch weer een basistarief aan.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.