Kiel van Celebrity Flora gelegd op Nederlandse scheepswerf

Op woensdagmiddag 13 december heeft op de scheepswerf van De Hoop in Tolkamer de kielleggingsceremonie plaatsgevonden van de Celebrity Flora, het eerste schip van de Amerikaanse rederij Celebrity Cruises dat speciaal wordt gebouwd voor Galapagos Eilanden. Een blok van 49,2 ton werd in het droogdok getakeld nadat de traditionele geluksmunt was geplaatst. Met de kiel op zijn plek kunnen het komende jaar de bouwstenen worden samengevoegd. Vertegenwoordigers van Celebrity Cruises, BG Studios en De Hoop waren aanwezig om de nieuwe mijlpaal in de bouw te vieren.

De Celebrity Flora zal vanaf 26 mei 2019 het hele jaar door vanuit Baltra op de Galapagos Eilanden varen. De verkoop voor de eerste 8-daagse cruises met diverse routes is reeds gestart.

Wil je ook cruisen op dit schip? Cruises met de Celebrity Flora zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelTUIZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.