Video: Uitdokken megablok Spectrum of the Seas

Het vierde cruiseschip van Royal Caribbean International in de Quantum-klasse, Spectrum of the Seas, krijgt langzamerhand vorm, blok voor blok. De modules worden gebouwd op de Neptun Werft in Rostock om vervolgens op een ponton over de Eems te worden gesleept naar de scheepswerf van Meyer Werft in Papenburg. Zie onderstaande beelden van het uitdokken van de zogenaamde FERU (Floating Engine Room Unit), een 8 uur durend proces ter voorbereiding op de reis naar de scheepswerf van Meyer Werft in Papenburg. Deze tocht zal 10 dagen in beslag nemen. De Spectrum of the Seas, speciaal bestemd voor de Chinese markt, wordt in 2019 opgeleverd.

Cruises op de Spectrum of the Seas zijn verkrijgbaar vanaf €452 bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Hoe is het cruisen bij Royal Caribbean? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!