Wifi voortaan inclusief bij Norwegian Cruise Line Premium All-Inclusive

Vanaf direct bevat het Premium All-Inclusive pakket bij Norwegian Cruise Line ook een 60 minuten internetpakket per persoon. Binnen het Premium All-Inclusive pakket was dit één van de weinige zaken die nog niet inbegrepen waren. Voor één prijs maakt de rederij het mogelijk om vrijwel alles inclusief aan te bieden, dus de fooien en tips en een selectie van alcoholische, cocktails tot $15 dollar, en niet-alcoholische dranken. Daarnaast is er onbeperkt sap, water en frisdrank, Lavazza koffie bij de maaltijd en een fles water per hut per persoon per dag. Ook de klimbanen en alle shows in het theater aan boord in het theater zijn inclusief.

“Veel rederijen geven gratis wifi alleen aan hun suite gasten”,  zegt Christian Böll,  Managing Director Europe of Norwegian Cruise Line. “Hiermee brengen we het Premium All Inclusive concept weer een stapje verder door onze gasten gratis wifi te geven. Zo kan iedereen in contact blijven met familie en vrienden.”

Alleen voor de excursies, dinnershows en enkele specialiteitenrestaurants moet nog bijbetaald worden. Wil je géén gebruik maken van de Premium All-Inclusive formule, dan boek je een Just Cruise prijs waarin de fooien zijn inbegrepen.

Vraag een offerte aan voor je volgende Norwegian Cruise Line cruise aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.