90 miljoen dollar make-over voor Mariner of the Seas

Vanaf juni 2018 introduceert rederij Royal Caribbean Int. een compleet vernieuwde Mariner of the Seas. Tussen 7 mei en 25 juni 2018 krijgt het schip uit 2003 een intensieve 90 miljoen dollar kostende renovatie. De Mariner of the Seas vaart in het komende zomerseizoen 4- en 5-daagse cruises vanuit Miami naar Nassau en privé-eiland Coco Cay.

De Mariner of the Seas van Royal Caribbean International is gebouwd in 2003. Het is één van de vijf cruiseschepen uit de Voyager-klasse. Andere schepen uit deze klasse zijn de Voyager of the Seas, Navigator of the Seas, Explorer of the Seas en Adventure of the Seas. Ten tijde van de bouw waren dit de grootste cruiseschepen ter wereld met een capaciteit van meer dan 3.000 passagiers. De Mariner of the Seas was één van de eerste cruiseschepen met een klimwand, een ijsbaan op zee en de Royal Promenade, een lange promenade/straat in het midden van het schip.

Tijdens de renovatie wordt onder andere de Sky Pad gebouwd. Dit is een virtual reality avontuur met een bungee trampoline. Met een virtual reality bril wordt je meegenomen in een andere tijd en planeet om over kraters te springen of een intergalactisch spel in de ruimte. Deze beleving is voor passagiers van elke leeftijd.

De Mariner of the Seas krijgt ook een aantal andere recente nieuwe Royal Caribbean innovaties zoals The Perfect Storm, een tweetal glijbanen, een FlowRider surf simulator én een glow-in-the-dark laser spel in Studio B. In de nieuwe escaperoom Puzzle Break: The Observatorium kan je met de gehele familie een spannend spel spelen waarbij je verborgen sleutels en hints moet vinden om uit de escaperoom te komen.

‘s Avonds geniet je in het nieuwe restaurant Jamie’s Italian van Jamie Oliver, en pak je een koffie na bij Starbucks. Sushi fans kunnen bij Izumi Hibachi & Sushi een paar lekker sushis eten. Daarna is het tijd voor een drankje in de retro lounge The Bamboo Room met een uniek design . Sport fans kunnen naar een nieuwe Playmakers Sports Bar & Arcade.

Vraag een offerte aan voor een cruise op de Mariner of the Seas:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)