Carnival Splendor na renovatie naar Australië

Foto: Andy Newman/Carnival Cruise Lines

Carnival Cruise Line heeft bekendgemaakt dat het cruiseschip Carnival Splendor in 2019 wordt gerepositioneerd naar Sydney. Het wordt het nieuwste en grootste schip dat het gehele jaar door in Australië haar thuisbasis krijgt. Carnival is sinds 5 jaar actief ‘Down Under’. Sindsdien hebben 800.000 Aussies een cruise gemaakt met de Amerikaanse rederij o.a. met de Carnival Spirit en Carnival Legend, die ook een deel van het jaar vanuit Sydney vaart. Met de komst van de Carnival Splendor breidt Carnival haar capaciteit in Australië uit met 66%.

Voordat de Carnival Splendor actief zal zijn in Australië ondergaat het eerst een uitgebreide makeover met voorzieningen speciaal voor Australische gasten, waaronder nieuwe dineropties en een gloednieuw waterpark. De planning is dat de Carnival Splendor (113.300 brutoton) volgend jaar december haar maiden voyage zal varen na een repositioneringscruise vanuit Singapore. Momenteel maakt de 3.000 passagiers tellende Carnival Splendor 7-daagse cruises naar de Mexicaanse Riviera en langere cruises naar Alaska en Hawaii vanuit Long Beach, Californië.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​