Holland America Line’s Zuiderdam behaalt perfecte score

MS Zuiderdam

De Zuiderdam van Holland America Line heeft onlangs een perfecte score behaald bij een niet aangekondigde hygiëne test van het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Het cruiseschip werd op 27 januari 2018 gecontroleerd in de haven Port Everglades in Fort Lauderdale, Florida. Personeel van de Zuiderdam was zich aan het voorbereiden op een 11 daagse Panama Kanaal en Caribische Cruise.

Een 100% score werd behaald op een groot aantal inspectiepunten, waarbij is gelet op onder andere hygiëneprocedures, opslag, keukenhygiëne en voedselbereiding.

Inmiddels heeft rederij Holland America Line in de afgelopen vier jaar liefst meer dan 23x een perfecte score behaald.

De Zuiderdam vaart tot april in het Caribisch gebied, daarna komt ze naar Noord-Europa om bestemmingen in de Oostzee te bezoeken, Groot-Brittannië en IJsland.

Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)