Seven Seas Mariner gaat 20-daags droogdok in voor luxe make-over

Ultraluxe cruiseschip Seven Seas Mariner (2001, 700 passagiers) zal in oktober het droogdok ingaan voor een luxe makeover. Het schip is als laatste aan de beurt in een multimiljoenen dollar kostend renovatieprogramma. Eerder in 2014 ontving het schip ook een renovatie.
De Seven Seas Mariner zal in april een 20-daags droogdok ingaan bij scheepswerf Chantier Naval de Marseille. De rederij laat de restaurants aanpassen, de suites krijgen een nieuwe inrichting en er zullen compleet vernieuwde openbare ruimtes gerealiseerd worden. Na de renovatie vertrekt het schip naar Alaska om daar het komende seizoen te varen.

Allereerst zal het Franse restaurant aan boord, Signatures, vervangen worden door het Franse restaurant Chartreuse. Dit succesvolle restaurant introduceerde de rederij op de Seven Seas Explorer en later op de Seven Seas Voyager. De andere restaurants aan boord krijgen een nieuwe look, zoals het hoofdrestaurant Compass Rose en steakhouse Prime 7. Het grillrestaurant bij het zwembad, The Pool Grill, krijgt nieuwe infrarood barbecue’s en nieuwe buffetinrichting.

Alle suites krijgen een upgrade, met nieuwe bedden, hoofdborden en een nieuw decor en inrichting. Het zwembaddek zal er meer open zichtbeeld krijgen met een vernieuwd teakhouten vloer en mozaiektegeltjes in het zwembad zelf. Vrijwel alle ruimtes zullen binnen in het schip onder handen genomen worden zoals de bibliotheek, casino, fitness en de spa.

Cruises bij Regent Seven Seas Cruises zijn geheel ultra-inclusief met drankjes, fooien, wifi én excursies.

Cruises op de Seven Seas Mariner zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)