Seven Seas Mariner gaat 20-daags droogdok in voor luxe make-over

Ultraluxe cruiseschip Seven Seas Mariner (2001, 700 passagiers) zal in oktober het droogdok ingaan voor een luxe makeover. Het schip is als laatste aan de beurt in een multimiljoenen dollar kostend renovatieprogramma. Eerder in 2014 ontving het schip ook een renovatie.
De Seven Seas Mariner zal in april een 20-daags droogdok ingaan bij scheepswerf Chantier Naval de Marseille. De rederij laat de restaurants aanpassen, de suites krijgen een nieuwe inrichting en er zullen compleet vernieuwde openbare ruimtes gerealiseerd worden. Na de renovatie vertrekt het schip naar Alaska om daar het komende seizoen te varen.

Allereerst zal het Franse restaurant aan boord, Signatures, vervangen worden door het Franse restaurant Chartreuse. Dit succesvolle restaurant introduceerde de rederij op de Seven Seas Explorer en later op de Seven Seas Voyager. De andere restaurants aan boord krijgen een nieuwe look, zoals het hoofdrestaurant Compass Rose en steakhouse Prime 7. Het grillrestaurant bij het zwembad, The Pool Grill, krijgt nieuwe infrarood barbecue’s en nieuwe buffetinrichting.

Alle suites krijgen een upgrade, met nieuwe bedden, hoofdborden en een nieuw decor en inrichting. Het zwembaddek zal er meer open zichtbeeld krijgen met een vernieuwd teakhouten vloer en mozaiektegeltjes in het zwembad zelf. Vrijwel alle ruimtes zullen binnen in het schip onder handen genomen worden zoals de bibliotheek, casino, fitness en de spa. 

Cruises bij Regent Seven Seas Cruises zijn geheel ultra-inclusief met drankjes, fooien, wifi én excursies.

Cruises op de Seven Seas Mariner zijn boekbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.