Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Carnival biedt nieuwe cruises naar Cuba aan vanuit Miami

Carnival Cruise Line biedt 17 nieuwe cruises naar Cuba aan met het cruiseschip Carnival Sensation in 2019. De 5-daagse Cuba-reizen worden de eerste van de rederij met aankomst en vertrek vanuit Miami. Hoogtepunt van de te varen route is het verblijf van een volledige dag in de hoofdstad van Cuba, Havana. Daarnaast worden ook populaire havens in de Caribbean en op de Bahamas aangedaan waaronder Grand Turk, Grand Cayman, Nassau en de prive-eilanden Half Moon Cay en Princess Cays. De cruises zijn een aanvulling op een serie reizen naar Cuba met vertrek uit Tampa met de Carnival Paradise in 2018-2019.
De 2.052 passagiers op de Carnival Sensation, die vorig jaar een uitgebreide renovatie onderging waarbij diverse populaire eet- en drinkgelegenheden werden toegevoegd, hebben de keuze uit 20 verschillende excursies om de cultuur, schoonheid en architectuur van het eiland te ontdekken. Daarnaast worden aan boord diverse activiteiten en entertainment georganiseerd met een Cubaans thema zoals een productieshow, feestjes op het dek, trivia-wedstrijden en salsa-lessen. Er is ook een spreker aan boord die de passagiers meeneemt in de rijke historie van het land.

Cruises met de Carnival Sensation zijn o.a. boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!