Disney Cruise Line onthult ontwerp van drie nieuwe cruiseschepen

Disney Cruise Line toonde vandaag voor het eerst een afbeelding van de 3 nieuwe Disney schepen. De nieuwe cruiseschepen worden verwacht in 2021, 2022 en 2023. Ze zullen net als de huidige vier schepen gebouwd gaan worden in de traditie van de statige ocean liners van weleer. De nieuwe schepen krijgen meer innovaties, nieuwe technologieën, nieuw spectaculair entertainment en meer Disneygevoel aan boord. Ondanks de eerste afbeelding houdt Disney de namen van de schepen nog geheim. Elk schip (140.000 ton) herbergt ongeveer 1250 hutten en zal net als de nieuwste generatie schepen voortgedreven worden door milieuvriendelijk LNG, vloeibaar aardgas. Scheepswerf Meyer in Papenburg zal de schepen bouwen.

Meer informatie over de uniek Disney schepen vind je hier.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)