Windstar Cruises is na 20 jaar terug in Alaska

Windstar Cruises is na een afwezigheid van 20 jaar dit cruiseseizoen weer terug in Alaska. De Star Legend begon vorige week donderdag aan een 15-daagse maiden voyage vanuit Seward. De 212 passagiers zullen tijdens de reis o.a. kennis maken met Sitka, Juneau, Icy Strait Point, Misty Fjords en Ketchikan. Op 31 mei arriveert het in haar nieuwe thuishaven Vancouver, waarvandaan het tot augustus voor de eerste keer diverse expeditiecruises gaat maken. De terugkeer naar ‘The Great Land’ werd gevierd met speciale kick-off in Kenai Fjords National Park op 18 mei.

Tijdens de cruises biedt Windstar haar nieuwe excursieprogramma Signature Expeditions aan. Gasten worden onder begeleiding van experts in zodiacs en kayaks meegenomen naar plekken langs de ruige natuurlijke kustlijn van Alaska die normaal moeilijk toegankelijk zijn. Andere hoogtepunten van het Alaska-programma van Windstar zijn de culinaire excursies, het aanbod van lokale visspecialiteiten aan boord in samenwerking met the James Beard Foundation en landprogramma’s in Denali voor en na de cruises.

Met de Star Legend in Alaska varen? Vraag een offerte aan bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​