Carnival Horizon gedoopt door Queen Latifah in New York

Woensdagavond is cruiseschip Carnival Horizon gedoopt in New York door doopmoeder Queen Latifah. De Amerikaanse rapper, zangeres en actrice schitterde tijdens een gala aan boord van het schip.

Een speciale rol was ook weggelegd voor een aantal patiëntjes van het kinderziekenhuis St. Jude Children’s Research Hospital. Zij ontvingen een cheque ter waarde van $100,000, bijeengebracht door evenementen aan boord van de Carnival schepen en diverse andere activiteiten aan land. De samenwerking tussen Carnival en het kinderziekenhuis startte al in 2010.  Op het immense LED-kunstwerk in het atrium, de Dreamscape, van de Carnival Horizon waren van 30 patiëntjes tekeningen te zien.

De Carnival Horizon maakt haar inaugurele zomerseizoen tot en met september vanuit New York. Daarna starten de Caribische cruises vanuit Miami voor een geheel jaar.

Een cruise op de Carnival Horizon is o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)