Cruisereiziger
DoopNieuwe cruiseschepenRiviercruisenScheepsbezoek

Ultraluxe riviercruiseschip Crystal Debussy feestelijk gedoopt in Amsterdam

Maandagavond 28 augustus 2018 is in een zonovergoten Amsterdam het ultraluxe nieuwe riviercruiseschip van Crystal River Cruises, de Crystal Debussy, gedoopt. Doopmoeder Rachel York trok op het hoogtepunt van de feestelijke ceremonie aan een lint waardoor volgens traditie een champagnefles tegen de boeg kapot werd geslagen.

Even daarvoor had de Amerikaanse zangeres en actrice voor een select gezelschap van VIP’s, reispartners en media, waaronder Cruisereiziger Miriam, een prachtige serenade (Defying Gravity uit de musical Wicked) gebracht aan alweer het vijfde riviercruiseschip van de rederij, sinds haar intrede in de riviercruisewereld in 2016.

Met de Crystal Debussy en de voltallige bemanning op de achtergrond spraken Walter Littlejohn, Vice President & Managing Director van Crystal River Cruises, en Tom Wolber, President en CEO van Crystal hun trots uit over hun nieuwe aanwinst en iedereen die een rol heeft gespeeld in de totstandkoming. Aansluitend werd de Crystal Debussy ingewijd door de Nederlandse pastoor Robert van Aken.

De festiviteiten vonden plaats op de pier nabij de Passenger Terminal Amsterdam. Onze hoofdstad is een van de thuishavens van de Crystal Debussy (135 lang en 11 meter breed) in haar inaugurele seizoen. De Debussy vaart routes van 7 en 10 dagen tussen Amsterdam en het Zwitserse Basel over de Rijn en de Moezel.

De Crystal Debussy biedt plek aan 106 gasten en is gebouwd in Duitsland door scheepsbouwer MV Werften. De all-suite accommodaties bevatten alle luxe die je maar kunt wensen, zoals een butlerservice, bedden richting het raam, luxe ramen die open kunnen zodat je een mini-balkon hebt en walk-in kleedkamer. Op de schepen is bovendien een zwembad voorhanden.

Lees ook:

Vraag een offerte aan bij:

De rederij bestaat niet meer. Het schip is niet boekbaar.

 

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)