Vaar rond de wereld met Princess Cruises in 2019-2020

Princess Cruises kondigt aan dat haar vaarprogramma 2019-2020 met wereldwijde bestemmingen inclusief Azië, de Caraïben, Zuid-Amerika en het Panamakanaal nu in de verkoop is.

Tony Roberts, vice president Europa van Princess Cruises, vertelt: “Nu elk continent in de wereld door Princess Cruises wordt bevaren zijn wij dé cruisemaatschappij voor iedereen die naar een bijzondere verre bestemming wil. Onze schepen bereiken elke hoek van de wereld en bieden daardoor tal van bucket list bestemmingen aan zoals exotisch Azië, de zonovergoten Caraïben en de bouwkundige wonderen van het Panamakanaal.”

Het cruise aanbod – waaronder cruises naar de Caraïben met Princess nieuwste schip Sky Princess – bestaat uit:

Azië

De Diamond Princess en de Sapphire Princess maken samen 45 afvaarten. Beide schepen hebben een capaciteit van 2670 gasten en zijn op maat gemaakt voor de Azië markt. Zij zullen bestemmingen aandoen in Japan, China, Taiwan, Vietnam, Thailand, Cambodja, Zuid-Korea en Maleisië. 23 routes zijn beschikbaar, variërend in lengte van drie tot 25 dagen.

De mogelijkheid bestaat om op 26 december 2019 de zonsverduistering voor de kust van Maleisië te bewonderen en een late afvaart op Oudjeaarsavond vanuit Hongkong.

Caribbean

Princess nieuwste schip, de 3660 gasten tellende Sky Princess, zal haar eerste cruise maken naar de Caraïben. In december 2019 staat haar driedaagse ‘Maiden Cruise’ gepland, daarna gevolgd door een serie van 7-daagse reizen.

Vijf schepen zullen 10 bestemmingen en 119 afvaarten aanbieden in de Caraïben. Naast de Sky Princess zullen ook de Regal Princess met 3560 gasten, de Caribbean Princess met 3140 gasten, de Crown Princess met 3080 gasten en de kleine Pacific Princess met 670 gasten uitvaren.

Zuid-Amerika

Princess biedt 14 afvaarten inclusief een terugkeer naar Antarctica. Het is voor het eerst sinds 2011 dat Princess terugkeert naar dit continent. Princess Cruises bevaart daarmee alle zeven continenten van de wereld.

Twee schepen zullen Zuid-Amerika bevaren; naast de 2200 gasten tellende Island Princess zal de Coral Princess, capaciteit 2000 gasten, haar eerste seizoen maken. Een reisschema met 14 afvaarten, 31 bestemmingen en 18 landen wordt aangeboden met vertrek vanuit Fort Lauderdale, Santiago en Buenos Aires. Er worden negen routes gevaren variërend in lengte van 14 tot 58 dagen. Onderdeel van het reisaanbod is een 58-daagse reis die het continent rond vaart. Tijdens deze reis bezoek je toeristische droomplekken zoals Paaseiland, het carnaval in Rio, Machu Picchu, de watervallen van Iguazú en Patagonië.

Antarctica

Princess Cruises biedt een bijzondere 16-nachten Antarctica & Kaap Hoorn cruise aan, varend van Santiago naar Buenos Aires met de Coral Princess (€2719 per persoon). Bij vertrek op 20 januari 2020 zijn de aanleghavens Punta Arenas, Ushuaia (Tierra del Fuego), Cape Horn scenic cruising, Antarctic Peninsula scenic cruising, Falkland eilanden (Stanley) en Montevideo.

Panamakanaal

De Emerald Princess, 3080 passagiers, zal haar eerste Panamakanaal seizoen varen. Het schip zal zowel de nieuwe Agua Clara Locks aan de Atlantische kant van het kanaal, als ook de nieuwe Cocoli Locks aan de Pacific kant oversteken. In totaal zullen vijf schepen door het Panamakanaal cruisen. Naast de Emerald Princess varen de Caribbean Princess, Coral Princess, Island Princess en de Pacific Princess uit. Het vaarschema bestaat uit zes routes en 36 afvaarten vertrekkend vanuit Fort Lauderdale, Los Angeles, San Francisco en Vancouver.

Overnachtingen zullen beschikbaar zijn op bestemmingen als Hong Kong, Rio, Buenos Aires, Lima, St. Thomas en Cozumel.

Geïnteresseerd in een cruise met Princess Cruises? Een cruise op bijvoorbeeld de Coral Princess is boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)