Gerenoveerde Crown Princess klaar voor Mediterraanse zomer

Cruisepassagiers die deze zomer in de Middellandse Zee gaan cruisen met het cruiseschip Crown Princess van Princess Cruises kunnen zich verheugen op talrijke nieuwe voorzieningen aan boord. Afgelopen maand onderging het schip uit de Grand-klasse een uitgebreide renovatie tijdens een 10-daagse droogdok op de scheepswerf Grand Bahama in Freeport op de Bahamas. De upgrades vallen onder het ‘Come Back new Promise’ programma van de Amerikaanse rederij waarbij meer dan 450 miljoen dollar wordt geïnvesteerd in haar gehele vloot.

De Crown Princess is vanaf heden uitgerust met het logo van de rederij op de boeg en diverse nieuwe en verbeterde faciliteiten. Vier eetgelegenheden op het bovenste dek zijn een nieuw leven ingeblazen, hernoemd en verbeterd waaronder The Salty Dog Grill (voorheen Trident Grill) voor hamburgers, taco’s en hot dogs, Slice (voorheen Prego Pizzeria) voor pizza’s Napolitaanse stijl, Coffee & Cones (voorheen Sundaes Ice Cream Bar) voor specialiteitenkoffie’s, ijssandwiches en ijshoorntjes en de bar bij het zwembad The Mix (voorheen Mermaid’s Tale).

Andere nieuwigheden zijn de Princess Luxury bedden in elke hut, de nieuwe premium hutcategorie Club Class Mini-Suites met VIP voorzieningen en exclusief dineren, een vernieuwde jongerenclub Camp Discovery in samenwerking met Discovery met voor elke leeftijdscategorie verschillende activiteiten, gerenoveerde en nieuwe winkels waaronder de Shops of Princess, Effy Fine Jewelry en de Logo shop, een aangepaste Casino met nieuw tapijt, belichting en televisieschermen bij de bar en ten slotte upgrades bij de Lotus Spa & Fitness Center.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Gerenoveerde Crown Princess klaar voor Mediterraanse zomer

  • 19 juni 2018 om 16:29
    Permalink

    als er aaanbiedingen zijn stuur die mij maar toe

Reacties zijn gesloten.