Saga Cruises neemt in 2020 afscheid van Saga Sapphire

Saga Sapphire

Saga Cruises heeft bekendgemaakt dat het in 2020 afscheid gaat nemen van haar cruiseschip Saga Sapphire. Het vertrek van het schip uit de vloot maakt onderdeel uit van het vernieuwingsprogramma van de kleine Britse cruiserederij. Begin volgend jaar zegt het ook al gedag tegen de The Pearl II. Beide cruiseschepen worden vervangen door twee nieuwbouwschepen, de Spirit of Discovery (1.000 passagiers) in de zomer van 2019 en de Spirit of Adventure in de zomer van 2020.

De laatste cruise van de Saga Sapphire staat gepland op 11 april 2020 vanuit Dover naar Noorwegen. Het is een 11-daagse reis naar de Noorse fjorden (Alesund, Trondheim, Geiranger, Ulvik en Haugesund) waarbij muziek centraal staat o.a. met live jazz-optredens.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.