Gerenoveerde Mariner of the Seas gearriveerd in nieuwe thuishaven Miami

Op de eerste officiële dag van de zomer is donderdag een compleet vernieuwde cruiseschip Mariner of the Seas gearriveerd in haar nieuwe thuishaven PortMiami. De afgelopen weken onderging het cruiseschip uit 2003 een intensieve 120 miljoen dollar kostende renovatie waardoor het is uitgerust met diverse nieuwe activiteiten, restaurants, hutten en entertainment. De opgefriste Mariner of the Seas gaat in het zomerseizoen 4- en 5-daagse cruises vanuit Miami naar Nassau en privé-eiland Coco Cay varen.

De Mariner of the Seas bevat sinds de upgrade over een Sky Pad. Dit is een virtual reality avontuur met een bungee trampoline. Met een virtual reality bril wordt je meegenomen in een andere tijd en planeet om over kraters te springen of een intergalactisch spel in de ruimte. Deze beleving is voor passagiers van elke leeftijd. De Mariner of the Seas heeft ook een aantal andere recente nieuwe Royal Caribbean innovaties zoals The Perfect Storm, een tweetal glijbanen, een FlowRider surf simulator én een glow-in-the-dark laser spel gekregen.

In de nieuwe escaperoom Puzzle Break: The Observatorium kan je met de gehele familie een spannend spel spelen waarbij je verborgen sleutels en hints moet vinden om uit de escaperoom te komen. ’s Avonds geniet je in het nieuwe restaurant Jamie’s Italian van Jamie Oliver, en pak je een koffie na bij Starbucks. Sushi fans kunnen bij Izumi Hibachi & Sushi een paar lekker sushis eten. Daarna is het tijd voor een drankje in de retro lounge The Bamboo Room met een uniek design . Sport fans kunnen naar een nieuwe Playmakers Sports Bar & Arcade.

Wil jij cruisen op de gerenoveerde Mariner of the Seas vanuit Miami? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!