Costa Cruises introduceert nieuw menu voor kinderen

Costa Cruises introduceert een nieuw menu voor kinderen aan boord van de cruiseschepen in haar vloot. Het doel is om op een leuke manier gezond eten onder de aandacht te brengen o.a. door de introductie van een educatief kaartspel. Het vernieuwde menu is gebaseerd op de principes van een Mediterraans dieet. Pasta, fruit en groenten zijn daarbij de belangrijkste componenten. Kinderen hebben dagelijks de keuze uit 7 menu-opties. Elke optie heeft een speciale naam: Red Planet, Yellow Planet, White Planet, Purple Planet, Green Planet, Hidden Treasure en Rainbow.

Tot de opties behoren o.a. Barilla mini-penne met room, erwtjes en ham, crescenza kaas met wortel, legumotti in tomatensaus met tonijn, olijven en mozzarella en fusilli pasta met carbonara. Bij het menu krijgen kinderen een pakje met 10 speelkaarten. De kaarten, die zijn geïllustreerd door bekende Italiaanse cartoonisten, bevatten figuren die de fruit en groenten kleuren vertegenwoordigen. Kinderen kunnen de kaarten verzamelen en met elkaar uitwisselen. Er zijn in totaal 85 kaarten aanwezig.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.