Cruisereiziger
Verkoop/koop

P&O Cruises neemt in 2019 afscheid van de Oriana

P&O Cruises heeft vrijdag bekendgemaakt dat het cruiseschip Oriana in augustus 2019 jaar haar vloot zal gaan verlaten. Het 1.822 passagiers tellende schip is volgens de Britse cruisemaatschappij verkocht aan een bedrijf dat actief is op de binnenlandse Chinese markt. De rederij heeft aangegeven contact op te gaan nemen met gasten die reeks geboekt hebben voor geplande cruises op de Oriana na augustus 2019 om een geschikt alternatief te zoeken.

P&O Cruises wil zich na het vertrek van de Oriana gaan richten op haar middelgrote en grotere schepen in de vloot, die daarnaast nog zal worden uitgebreid met de Iona. Verder zal de focus komen te liggen op een nieuw programma dat de ervaring van gasten aan boord moet gaan verbeteren. Er zal worden geïnvesteerd in excursies, dineren en entertainment op de Aurora, Arcadia, Oceana, Britannia, Azura en Ventura.

P&O Cruises kondigde ook aan dat de Aurora in het voorjaar van 2019 zal worden gerenoveerd, voorafgaand aan de herlancering als schip exclusief voor volwassenen. Onder andere de hutten, het meubilair, de belichting en publieke ruimtes worden onder handen genomen. De Aurora moet samen met de Arcadia als ‘adults only’ schepen de alternatieven worden voor de Oriana, waarvoor een bijzondere afscheidscruise wordt georganiseerd.

Boek je P&O cruise bij:

Sunweb CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger