Carnival gaat na 7 jaar weer vanuit San Diego varen

Na 7 jaar zal Carnival Cruise Line volgend jaar weer vanuit San Diego varen. De Carnival Magic heeft de eer om vanuit de stad aan de westkust van de Verenigde Staten te gaan cruisen. Tijdens het winterseizoen van december 2019 tot februari 2020 gaat het 3- tot 15-daagse cruises maken vanuit Californië naar Baja Mexcio, de Mexicaanse Riviera en Hawaii. Rond oud en nieuw, vertrek op 30 december 2019, staat er speciale 4-daagse cruise gepland naar Baja Mexico. Het programma wordt afgesloten met een 13-daagse tocht van San Diego naar Miami via het Panamakanaal.

Enkele van de cruises op de kalender zijn Carnival Journeys. Dit zijn langere routes waarbij speciale activiteiten, evenementen en entertainment aan boord worden georganiseerd toegespitst op de verschillende culturele bestemmingen. De activiteiten richten zich op diverse interesses zoals fotografie, koken en handarbeid. Daarnaast wordt er een Throwback Sea Day georganiseerd, waarbij op het schip alles in de stijl van 1987 wordt teruggebracht.

Cruises met de Carnival Magic zijn o.a. boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​