Prinsendam gaat bij Phoenix Reisen varen onder de naam MS Amera

Phoenix Reisen heeft dinsdag bekendgemaakt dat het cruiseschip Prinsendam, dat op 1 juli 2019 overkomt van Holland America Line, gaat varen onder de nieuwe naam MS Amera. Na de overdracht zal het schip enkele weken in droogdok gaan voor een transformatie. De eerste inaugurele cruises zullen naar verwachting al in augustus 2019 plaatsvinden. De kleine Duitse cruisemaatschappij zal op korte termijn meer informatie naar buiten brengen over het MS Amera en de routes die het in 2019 zal gaan varen.

Benjamin Krumpen, Managing Director van Phoenix Reisen, is zeer tevreden over de aankoop. ‘We zijn al een tijdje enthousiast over de Prinsendam en we zijn heel blij dat we dit prachtige schip in het typische Phoenix-ontwerp in de toekomst kunnen presenteren op de Duitse markt’.

De Amera wordt na de Amadea, Artania, Albatros en de Deutschland het vijfde cruiseschip in de vloot van de touroperator uit Bonn.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Prinsendam gaat bij Phoenix Reisen varen onder de naam MS Amera

  • 14 juli 2018 om 12:09
    Permalink

    Jammer, ik kon er al niets van vinden!

Reacties zijn gesloten.