Royal Caribbean viert premiere film Netflix op Harmony of the Seas

Het op een na grootste cruiseschip ter wereld, Harmony of the Seas, is het decor van een nieuwe film die sinds vrijdag te zien is op Netflix (ook in Nederland!). ‘Like Father’, met in de hoofdrol Kristen Bell, Kelsey Grammer en Seth Rogen, is een eigen productie van de streamingdienst. Het verhaal gaat over een vrouw, een workaholic, die door haar vriend voor het altaar in de steek wordt gelaten en vervolgens met de van haar vervreemde vader op een Caribbean honeymooncruise gaat. Over het gehele schip van Royal Caribbean International zijn beelden geschoten o.a. van Boleros, The Perfect Storm, Flowrider, Royal Promenade, Rising Tide Bar en het prive-eiland Labadee.

Om de première te vieren werd de film vrijdag op alle cruiseschepen in de Oasis-klasse, de Symphony, Harmony, Allure en Oasis of the Seas op een groot scherm in het AquaTheater vertoond. Tevens vond er speciaal feestje plaats in de Boardwalk ‘buurt’.

Wil je meer zien en lezen van de Harmony of the Seas? Cruisereiziger Marco ontdekte het schip tijdens haar maiden voyage naar Rotterdam –> Deel 1 en Deel 2.

Wil jij ook avonturen beleven op de indrukwekkende Harmony of the Seas? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!