Livestream van kiellegging Crystal Endeavor op Facebook

Crystal Cruises viert op 21 augustus 2018 de volgende mijlpaal in de bouw van het ultraluxe expeditiejacht Crystal Endeavor: de kiellegging.  Dit vindt plaats op de Duitse scheepswerf MV Werften Stralsund om 12 uur ‘s middags.

Crystal Cruises zal de ceremonie via een livestream op Facebook (Crystal Cruises Facebook) aten zien aan de wereld. De ceremonie wordt bijgewoond door talloze VIPS zoals de Duitse bondskanselier Angela Merkel en minister-president van de Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern Manuela Schwesig.

De Crystal Endeavor zal in 2020 worden opgeleverd.  Het expeditiejacht (19.800 ton, 200 passagiers) wordt bij haar debuut, ‘s werelds eerste speciaal gebouwde megajacht met P6 ijsklasse. De suites aan boord van het schip zullen de grootste in hun soort zijn aan boord van een expeditieschip inclusief een balkon en butlerservice voor elke suite.

Vraag een offerte aan bij:

De rederij bestaat niet meer. Het schip is niet boekbaar.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)