AIDAnova wordt gedoopt door Duitse familie

Voor de eerste keer in de geschiedenis van AIDA Cruises zal een gehele familie haar nieuwste cruiseschip AIDAnova dopen. Familie Mirza uit Hanau in Hesse is uit honderden aanmeldingen geselecteerd door een jury. De doop door Sonja (31) en Asad (33) en hun kinderen Sophia (2) en Adrian (3) zal plaatsvinden op 31 augustus 2018. Op deze dag viert het stel ook nog eens haar 5-jarig huwelijk. 25.000 mensen zullen er getuige van zijn tijdens een evenement bij scheepsbouwer Meyer Werft in Papenburg. De AIDA Open Air wordt zowel een doopshow als een live concert met optredens van o.a. DJ David Guetta. Het is een van de grootste evenementen in Noord-Duitsland.

Wil jij cruisen op de nieuwe AIDAnova? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!