Riviercruises Viking River Cruises alleen nog voor volwassenen

Viking River Cruises heeft een verhoogde leeftijdsgrens ingevoerd aan boord van al haar riviercruise schepen. Voortaan mogen alleen nog maar passagiers mee aan boord die 18 jaar of ouder zijn. Voorheen lag de leeftijdsgrens al op 12 jaar. Hiermee volgt de riviercruise tak van Viking de zeecruise tak, waar kinderen onder de 18 al niet welkom waren. 

Gasten die al boekingen gemaakt hebben met kinderen, mogen deze toch nog aan boord meenemen. De leeftijdsgrens geldt voor boekingen vanaf begin augustus 2018.

Als reden geeft Viking aan, dat deze leeftijdsgrens beter past bij de aard van haar cruises. Bovendien zijn er geen aparte faciliteiten voor kinderen aan boord van al haar cruiseschepen.  Viking heeft inmiddels 69 riviercruiseschepen en 6 zeecruiseschepen. Komende jaren staan er nog een aantal cruiseschepen in de planning.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)