Riviercruises Viking River Cruises alleen nog voor volwassenen

Viking River Cruises heeft een verhoogde leeftijdsgrens ingevoerd aan boord van al haar riviercruise schepen. Voortaan mogen alleen nog maar passagiers mee aan boord die 18 jaar of ouder zijn. Voorheen lag de leeftijdsgrens al op 12 jaar. Hiermee volgt de riviercruise tak van Viking de zeecruise tak, waar kinderen onder de 18 al niet welkom waren. 

Gasten die al boekingen gemaakt hebben met kinderen, mogen deze toch nog aan boord meenemen. De leeftijdsgrens geldt voor boekingen vanaf begin augustus 2018.

Als reden geeft Viking aan, dat deze leeftijdsgrens beter past bij de aard van haar cruises. Bovendien zijn er geen aparte faciliteiten voor kinderen aan boord van al haar cruiseschepen.  Viking heeft inmiddels 69 riviercruiseschepen en 6 zeecruiseschepen. Komende jaren staan er nog een aantal cruiseschepen in de planning.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.