Carnival Fascination redt 2 vissers nabij Barbados

Woensdagavond lokale tijd 22:00 uur ontving de Carnival Fascination een reddingsoproep van een kleine vissersboot op ongeveer 25 nautische mijl vanaf Barbados. De vissersboot zat zonder benzine en dobberde af. De twee vissers aan boord, 43 en 51 jaar, werden gered en kwamen aan boord van de Carnival Fascination. Daar kregen ze medische verzorging, een warme maaltijd en slaapplek. Bovendien konden ze op het schip familie bellen. 

Het cruiseschip was vandaag in St. Lucia, een eiland ten noordwesten van Barbados, waar de vissers ontscheepten en terugkeren terug naar Barbados.

De Carnival Fascination is onderweg op een 7-daagse cruise die zondag vertrok in San Juan, Puerto Rico.  De cruisereizigers bezochten al St. Thomas (Maagdeneilanden), Bridgetown (Barbados). Na St. Lucia bezoeken ze nog Basseterre op St. Kitts en Philipsburg op St. Maarten.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)