Cruisereiziger
Doop

AIDAnova vrijdagavond spectaculair gedoopt in Papenburg

Vrijdagavond heeft bij de scheepswerf van Meyer Werft in Papenburg de doop plaatsgevonden van de AIDAnova, het nieuwe vlaggenschip van AIDA Cruises. De officiële ceremonie maakte onderdeel uit van een groots openluchtconcert onder de naam AIDA Open Air. Daarbij stond het achtste cruiseschip in de vloot dat in Duitsland is gebouwd letterlijk en figuurlijk in de spotlight o.a. via een fantastische lichtshow en vuurwerk. De doop werd verricht door een Duitse familie uit Hanau. Aansluitend gaf de tweemalig Grammy winnaar DJ David Guetta voor de 25.000 aanwezigen in de openlucht een solo-concert.

Degenen die niet bij de doop en festival aanwezig konden zijn, hadden de mogelijkheid om op de facebookpagina van AIDA Cruises, www.facebook.com/aida en Youtube (zie onder) alles live mee te kijken.

Na de doop gaat het schip via de Eems richting Eemshaven in Nederland. Uiterlijk 15 november wordt het schip in Bremerhaven overgedragen worden aan rederij AIDA Cruises. Na de vier eerste cruises (onder andere naar Rotterdam) start het schip haar inaugurele seizoen begin december 2018 in Hamburg met bestemming Gran Canaria op de Canarische Eilanden. Daarvandaan gaat het 7-daagse cruises varen.

Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Zeetours!

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger