Maiden calls Le Lapérouse dit weekend in Harlingen en Amsterdam

Komend weekend zal het nieuwe expeditieschip van de Franse cruisemaatschappij Ponant, Le Lapérouse, voor de eerste keer Nederland aandoen. Zaterdag wordt het 131 meter lange schip (10.000 brutoton) tijdens de Harlinger Visserijdagen om 08:00 uur verwacht aan de nieuwe steiger in Harlingen. Het vertrek staat dezelfde avond gepland rond 19:00 uur. Het schip dat op 10 juli in IJsland werd gedoopt zet dan koers naar Amsterdam voor haar volgende maiden call. De eerste van 6 nieuwbouwschepen uit de PONANT EXPLORER serie komt om 07:30 uur aan in onze hoofdstad (tenderen PTA Zouthaven) en kiest om 17:00 uur weer het ruime sop. Le Lapérouse is bezig aan een 8-daagse cruise van Kopenhagen naar Londen.

Le Lapérouse beschikt over 92 hutten en suites, allen met een balkon of een eigen terras. Het bevat aan boord ultramoderne technologie en enkele belangrijke innovaties, waaronder de wereldprimeur met de ‘Blue Eye’, een innovatieve multisensoriële onderwaterlounge, die passagiers in staat stelt om de onderwaterwereld te ontdekken en te ervaren via twee patrijspoorten in de vorm van een oog. Via onderwaterverlichting heb je goed zicht op de zeebodem.

Interesse in cruisen met Le Lapérouse? Vraag een offerte aan bij:

Waterproof Cruises & ExpeditionsCaptain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!