Cruisereiziger
Gewonnen prijzen

MS EUROPA en MS EUROPA 2 blijven hoogstgewaardeerde schepen

EUROPA 2

MS EUROPA 2 en MS EUROPA van ultraluxe rederij Hapag-Lloyd Cruises blijven de hoogst gewaardeerde schepen. In de nieuwe editie Berlitz Cruising & Cruise Ships Guide 2019 kregen beide schepen wederom als enige twee schepen een vijfsterren plus waardering. De EUROPA is daarmee 19 jaar leider in dit klassement. De EUROPA 2 kreeg deze waardering voor de 6e maal.

De EUROPA 2 verdiende 1.864 (1 punt hoger dan in 2017) van de 2000 punten en bereikte de top in de categorie schepen van 251 tot 750 passagiers. Zusterschip EUROPA kreeg 1.852 (zelfde als vorig jaar) punten.

“We zijn wederom trots dat we onze toppositie hebben verdedigd met de EUROPA 2 en de EUROPA. Deze opnieuw toegekende 5-sterren-plus waardering laat zien hoe hard we werken om de kwaliteit die we onze gasten beloven te vervullen en om beide schepen te blijven ontwikkelen”, zegt Karl J. Pojer, CEO van Hapag-Lloyd Cruises. “We willen onze personeelsleden aan boord en op het kantoor in Hamburg hartelijk bedanken. Zij zorgen elke dag voor unieke en buitengewone ervaringen voor onze gasten”.

Douglas Ward’s team van Berlitz heeft in totaal meer dan 300 cruiseschepen getest en gewaardeerd op bijvoorbeeld kwaliteit, restaurant menu’s, service, entertainment en cruise-ervaring.

Het boek (editie 2019) is inmiddels in Nederland verkrijgbaar, maar je kunt je eigen exemplaar Berlitz Cruising & Cruise Guide 2019 bij Bol.com bestellen.

Miriam bezocht in augustus 2017 het MS EUROPA 2 en keek haar ogen uit: lees hier verder.

Hapag-Lloyd Cruises zijn verkrijgbaar bij:

Waterproof Cruises & Expeditions Captain Cruise Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)