Redesign Crystal Serenity in volle gang

Crystal Serenity ondergaat momenteel een ‘redesign’ (renovatie) bij Lloyd Werft in het Duitse Bremerhaven. Het vijfsterren cruiseschip is vanaf 14 oktober in droogdok. Tot 9 november verblijft het schip in Bremerhaven voor diverse aanpassingen die nog nooit zoveel impact hadden.  Er komen meer luxe (grotere) accommodaties en daardoor zijn er straks iets minder gasten op het schip. Het aantal personeelsleden blijft gelijk, wat wil zeggen dat het serviceniveau nog luxer gaat worden. 

Maar liefst 56 balkonhutten zullen worden getransformeerd tot Seabreeze Penthouses en Penthouse Suites, waarvan hieronder een aantal impressies.

Daarnaast worden vele openbare ruimten, waaronder het Palm Court onherkenbaar gerenoveerd. Ook de restaurants worden onder handen genomen zodat nieuwe diner-ervaringen aangeboden kunnen worden.

Crystal Serenity Cruises zijn boekbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​