Ontdek de zomer van 2020 met MSC Cruises

MSC Grandiosa

MSC Cruises kondigde vandaag de opening van de verkoop voor het zomerseizoen 2020 aan. De zomer wordt gekenmerkt door routes in 103 havens en 38 landen. In de Middellandse Zee zal MSC Cruises 11 schepen laten varen inclusief de gloednieuwe MSC Grandiosa. Vier schepen zullen in Noord-Europa hun opwachting maken met 7- tot 21-daagse cruises, namelijk de MSC Poesia, MSC Preziosa, MSC Splendida en MSC Meraviglia. Zij vertrekken gemakkelijk uit Noord-Duitsland (Hamburg, Kiel en Warnemünde) of Denemarken (Kopenhagen). 

MSC Grandiosa

De MSC Grandiosa is het derde schip van de Meraviglia klasse en de eerste in het nieuwe, uitgebreide Meraviglia Plus prototype. Dit smartship zal het tweede schip zijn met ’s werelds eerste digitale cruise-assistent Zoë als een uitbreiding van MSC for Me – het digitale innovatieprogramma van MSC Cruises. Het mega-schip zal verdere ontwikkelingen bevatten, zoals een extra 200 hutten vergeleken met haar zusterschepen, meer openbare ruimte, een langere promenade in het hart van het schip en twee gloednieuwe Cirque du Soleil op zee shows exclusief voor MSC Cruises gasten. MSC Grandiosa zal het MSC Yacht Club-aanbod verder uitbreiden met wifi inbegrepen.

Noord-Europa: 21 daagse route naar IJsland & Groenland

Een belangrijke route voor Noord-Europa is de prachtige 21-nachten cruise van MSC Poesia voor degenen die zich echt willen onderdompelen in deze regio, inclusief Groenland en IJsland – perfect voor avonturiers en natuurliefhebbers.

Ocean Cay MSC Marine Reserve

De MSC schepen varend in de Caribbean, zullen ook gebruikmaken van Ocean Cay, het privé- zeereservaat van MSC Cruises, dat in november 2019 wordt geopend. Dit prachtige stukje paradijs net voor de kust van Miami in de Bahama’s, zal gasten onderdompelen in de prachtige natuurlijke omgeving met oogverblindend blauw water en één van de beste witte zandstranden ter wereld. De MSC Seaside en MSC Armonia zullen in de zomer van 2020 in het Caribisch gebied varen.

Bovenstaande MSC Cruises zijn verkrijgbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.