Cruisereiziger
BestemmingenThuishaven

Norwegian Bliss gereed voor winterseizoen in Caribbean vanuit Miami

Het nieuwste cruiseschip van Norwegian Cruise Line, Norwegian Bliss, is zaterdag gearriveerd in haar nieuwe thuishaven Miami. Het gehele winterseizoen zal het schip in de Breakaway-plus klasse (168.000 brutoton) tot 30 maart 2019 wekelijkse cruises gaan maken naar het oostelijke gedeelte van de Caribbean. Ze zal daarbij o.a. St. Thomas op de Amerikaanse Maagdeneilanden, Tortola op de Britse Maagdeneilanden en Nassau op de Bahamas aandoen.

De Norwegian Bliss (4.000 passagiers) heeft net haar inaugurele seizoen aan de westkust van de Verenigde Staten achter de rug. Vanuit Seattle en Los Angeles deed het respectievelijk Alaska en de Mexicaanse Riviera aan. In april 2019 keert het schip via het Panamakanaal weer terug naar eerst Los Angeles en daarna Seattle. Daar zal het zich voegen bij de Norwegian Joy, die op 25 april 2019 voor de eerste keer de Verenigde Staten aandoet.

In april van dit jaar kwam de Norwegian Bliss in Europa in de vaart. Cruisereiziger Marco was aan boord tijdens haar inaugurele cruise van Bremerhaven naar Southampton en maakte de volgende reportages:

Wil jij deze winter de zon opzoeken met de Norwegian Bliss? Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Norwegian Bliss gereed voor winterseizoen in Caribbean vanuit Miami

  • Onderweg tegengekomen van zijn eerste keer vanaf

    miami.

Reacties zijn gesloten.