Verkoop geopend voor MSC Virtuosa, het vierde Meraviglia generatie schip

MSC Cruises kondigde maandag de opening aan van de verkoop voor MSC Virtuosa, die haar inaugurele seizoen doorbrengt in het westelijke gedeelte van de Middellandse Zee vanaf 8 november 2020. De verkoop is in eerste instantie exclusief voor MSC Voyagers Club-leden, het programma waarmee MSC Cruises loyale gasten beloont. Voor alle andere gasten start de verkoop op 3 december.

MSC Virtuosa (181.000 brutoton) wordt het vierde schip in de Meraviglia-generatie en het tweede Meraviglia-plus-schip met extra hutten en nog meer openbare ruimtes en biedt MSC Cruises gasten een breed scala aan entertainment, restaurants, ontspanning, winkelen en andere functies, evenals de MSC Yacht Club ” schip –in-een- schip “-concept voor diegenen die op zoek zijn naar exclusiviteit en luxe in een wereld van keuze.

Hoogtepunten

Hoogtepunten van de 331-meter lange MSC Virtuosa zijn o.a.:

• Twee gloednieuwe Cirque du Soleil-shows op zee, exclusief gemaakt voor gasten van MSC Cruises door Cirque du Soleil. Met optredens van zes dagen per week in de speciaal gebouwde Carousel Lounge, kunnen gasten genieten van een unieke ervaring die nergens anders op zee verkrijgbaar is, exclusief beschikbaar aan boord van de generatieschepen van MSC Cruises ‘Meraviglia.

• De allernieuwste technologie die is ontwikkeld om de cruise-ervaring voor gasten te verrijken als onderdeel van het digitale innovatieprogramma MSC for Me. Elke hut zal worden uitgerust met op maat gemaakte voice-enabled Artificial Intelligence-technologie. Zoë, MSC Cruises ‘nieuwe digitale cruise-assistent is een op maat gemaakt apparaat, ontworpen door HARMAN International, experts op het gebied van spraakgestuurde technologie. Ze spreekt 7 talen en zal beschikbaar zijn om de gasten een eenvoudige en stressvrije manier te bieden om informatie te vinden over alles wat de schepen, in het comfort van hun hut, te bieden hebben.

• Een uitgebreide keuze uit zowel specialiteitenrestaurants als meer informele opties die verse, authentieke gerechten serveren om te voldoen aan de smaak van alle gasten, op meerdere locaties en een enorm aantal bars voor elke gelegenheid.

• De Promenade wordt uitgebreid met een groter winkelgebied en er zal een nieuw restaurantconcept exclusief voor MSC Aurea-gasten geïntroduceerd worden.

• Een breed scala aan gezinsfaciliteiten en entertainment maken dit schip ideaal voor gezinsvakanties, dankzij programma’s en faciliteiten die zijn ontworpen in samenwerking met merken zoals LEGO en Chicco.

Duurzaam

De 6.334 passagiers tellende MSC Virtuosa zal uitgerust zijn met de modernste milieutechnologie om haar ecologische voetafdruk te verkleinen, waaronder: een uitlaatgasreinigingssysteem voor schonere emissies; een geavanceerd systeem voor de behandeling van afvalwater; slimme verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen (HVAC) om warmte terug te winnen uit machinekamers; en LED-verlichting om aanzienlijk energie te besparen.

Bij het reserveren van MSC Virtuosa gedurende de initiële verkoopperiode van twee weken exclusief voor MSC Voyagers Club-leden zullen zij, naast hun 5% loyaliteitskorting een speciale 5% korting ontvangen en profiteren van de mogelijkheid om de eerste keuze te hebben van hutten. Andere gasten krijgen ook een 5% vroegboekkorting – geldig tot 3 juni 2019.

MSC Virtuosa begint haar eerste reis vanuit Genua, Italië op 8 november 2020.

Wil jij cruisen met de MSC Virtuosa in de Middellandse Zee? MSC Cruises zijn o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!