Cruisereiziger
CruiseterminalNieuwe cruiseschepenThuishaven

Celebrity Edge gearriveerd in nieuwe thuishaven Port Everglades

Het nieuwe vlaggenschip van Celebrity Cruises, Celebrity Edge, is gearriveerd in haar nieuwe thuishaven Port Everglades. Het eerste schip in de innovatieve Edge-klasse kreeg bij haar aankomst bij Terminal 25 in Hollywood (Florida) na haar eerste 15-daagse transatlantische oversteek een warm welkom van het personeel aan wal van de Amerikaanse cruisemaatschappij. Aan boord bevonden zich 1.400 enthousiaste bemanningsleden. Zij werden begeleid door voorzitter en CEO van Royal Caribbean Cruises Richard D. Fain en de CEO van Celebrity Cruises Lisa Lutoff-Perlo.

Na het aanmeren van het eerste nieuwbouwschip van Celebrity Cruises in 6 jaar vond er een openingsceremonie plaats van de nieuwe revolutionaire cruiseterminal. Het is de eerste terminal die exclusief is gebouwd voor het cruisemerk Celebrity. Het is uitgerust met de laatste technologie o.a. voor het geruisloze verloop van het incheckproces en een interactieve lichtmuurinstallatie. Verder biedt ‘T25’ speciale voorzieningen voor gasten van The Retreat waaronder een exclusieve lounge, aparte liften en een eigen dakterras.

In haar inaugurele seizoen zal de Celebrity Edge wisselende 8-daagse routes varen naar het oostelijke en westelijke gedeelte van de Caribbean met de start op respectievelijk 9 en 16 december 2018.

Wil je ook cruisen op de Celebrity Edge? Bekijk de mogelijkheden:

AMCA Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!