Renovatie Crystal Serenity voltooid na vier weken droogdok

Crystal Cruises verwelkomde de gerenoveerde Crystal Serenity onlangs weer in de vloot. Na een bijna vierweeks verblijf in Bremerhaven zijn er 38 luxere grotere accommodaties gerealiseerd, vier nieuwe en opgefriste restaurants en zes entertainment en openbare ruimtes heringericht.

Meer dan 1200 mensen, inclusief 650 personeelsleden van Crystal, hebben bijna vier weken 24 uur per dag gewerkt op bijna elke plek op het schip. Een aantal leuke weetjes:

  • 2.000 nieuwe/opgefriste stoelen
  • 400 nieuwe/opgefriste banken
  • 8.287 meter kabels is gebruikt
  • 2.234 m2 nieuw tapijt gelegd
  • 1.564 m2 nieuwe tegels gelegd
  • zes containers goederen die gedoneerd worden aan een goed doel in Portugal.

Crystal Serenity cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.