Renovatie Crystal Serenity voltooid na vier weken droogdok

Crystal Cruises verwelkomde de gerenoveerde Crystal Serenity onlangs weer in de vloot. Na een bijna vierweeks verblijf in Bremerhaven zijn er 38 luxere grotere accommodaties gerealiseerd, vier nieuwe en opgefriste restaurants en zes entertainment en openbare ruimtes heringericht.

Meer dan 1200 mensen, inclusief 650 personeelsleden van Crystal, hebben bijna vier weken 24 uur per dag gewerkt op bijna elke plek op het schip. Een aantal leuke weetjes:

  • 2.000 nieuwe/opgefriste stoelen
  • 400 nieuwe/opgefriste banken
  • 8.287 meter kabels is gebruikt
  • 2.234 m2 nieuw tapijt gelegd
  • 1.564 m2 nieuwe tegels gelegd
  • zes containers goederen die gedoneerd worden aan een goed doel in Portugal.

Crystal Serenity cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)