Celebrity Apex komt in 2020 twee keer naar Amsterdam

Het tweede nieuwe cruiseschip van Celebrity Cruises in de Edge-klasse, Celebrity Apex, zal in de zomer van 2020 2 keer Amsterdam aandoen. Het zusterschip van de recent gelanceerde Celebrity Edge bezoekt onze hoofdstad beide keren in april tijdens 2 11-daagse ‘Capital Cities’ cruises vanuit haar tijdelijke thuishaven Southampton. Eerder die maand zal de 2.900 passagiers tellende Celebrity Apex in de Engelse havenstad worden gedoopt. In totaal staan er 5 cruises gepland vanuit Southampton waaronder inaugurele cruises naar Spanje en Portugal en naar de Noorse fjorden. Medio mei vertrekt het dan naar de Middellandse Zee voor cruises vanuit Barcelona en Civitavecchia (Rome).

De Celebrity Apex is in 2020 een van de 3 Celebrity-schepen die vanaf de Britse Eilanden zal varen. De Celebrity Silhouette zal, opgefrist vanuit het droogdok, ook uit Southampton cruises gaan maken. Celebrity Reflection krijgt Dublin weer als thuisbasis.

De inaugurele cruises van de Celebrity Apex vanuit Southampton gaan op 27 november in de verkoop voor leden van het loyaliteitsprogramma van Celebrity. Op 29 november start de algemene verkoop.

Zin in de Celebrity Apex? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!