Norwegian Bliss gereed voor winterseizoen in Caribbean vanuit Miami

Foto: Norwegian Cruise Line

Het nieuwste cruiseschip van Norwegian Cruise Line, Norwegian Bliss, is zaterdag gearriveerd in haar nieuwe thuishaven Miami. Het gehele winterseizoen zal het schip in de Breakaway-plus klasse (168.000 brutoton) tot 30 maart 2019 wekelijkse cruises gaan maken naar het oostelijke gedeelte van de Caribbean. Ze zal daarbij o.a. St. Thomas op de Amerikaanse Maagdeneilanden, Tortola op de Britse Maagdeneilanden en Nassau op de Bahamas aandoen.

De Norwegian Bliss (4.000 passagiers) heeft net haar inaugurele seizoen aan de westkust van de Verenigde Staten achter de rug. Vanuit Seattle en Los Angeles deed het respectievelijk Alaska en de Mexicaanse Riviera aan. In april 2019 keert het schip via het Panamakanaal weer terug naar eerst Los Angeles en daarna Seattle. Daar zal het zich voegen bij de Norwegian Joy, die op 25 april 2019 voor de eerste keer de Verenigde Staten aandoet.

In april van dit jaar kwam de Norwegian Bliss in Europa in de vaart. Cruisereiziger Marco was aan boord tijdens haar inaugurele cruise van Bremerhaven naar Southampton en maakte de volgende reportages:

Wil jij deze winter de zon opzoeken met de Norwegian Bliss? Vraag een offerte aan bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Eén gedachte over “Norwegian Bliss gereed voor winterseizoen in Caribbean vanuit Miami

  • 23 november 2018 om 16:22
    Permalink

    Onderweg tegengekomen van zijn eerste keer vanaf

    miami.

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​