Cruisereiziger
Thuishaven

Brilliance of the Seas vaart ook in 2020 vanuit Amsterdam

Het cruiseschip Brilliance of the Seas van Royal Caribbean International zal in 2020 voor de derde opeenvolgende zomer Amsterdam als thuisbasis krijgen. Het gaat 13-daagse cruises naar de Baltische Staten varen en tevens een speciale 13-daagse cruise rond de Britse eilanden maken. Dat blijkt uit het cruiseprogramma voor 2020 dat de Amerikaanse cruisemaatschappij heeft onthuld. De Brilliance of the Seas is een van de 8 cruiseschepen van Royal Caribbean die over 2 jaar in Europa actief zullen zijn.

Bijzonder zijn de afvaarten van de Allure of the Seas in ons werelddeel. Het is dan het eerste Oasis-klasse in Europa dat is gerenoveerd in het kader van het Royal Amplified programma. Het biedt 8-daagse cruises in het westelijke gedeelte van de Middellandse Zee aan met vertrek uit Barcelona. De Allure of the Seas wordt in de Spaanse stad vergezeld door de Vision of the Seas, die in de zomer en de herfst diverse 13-daagse routes vaart in de Middellandse Zee. De Explorer of the Seas vaart 8- tot 13-daagse cruises vanuit Rome.

De Rhapsody of the Seas keert in de zomer van 2020 terug naar Venetië voor korte cruises naar Griekenland en Kroatië en de Griekse Eilanden. De Jewel of the Seas zal vanuit Kopenhagen een mix van 8-daagse tochten maken naar de Noorse fjorden en Scandinavië en Rusland. Tot slot zullen de Anthem of the Seas en Independence of the Seas weer Southampton als thuishaven krijgen en routes gaan varen naar Noord-Europa, Canarische Eilanden en de Middellandse Zee.

De cruises in Europa zullen vanaf 17 december boekbaar zijn, een dag eerder begint de verkoop voor leden van het loyaliteitsprogramma van Royal Caribbean, Crown & Anchor Society.

Wil jij eenvoudig vanuit Amsterdam cruisen? Cruises op de Brilliance of the Seas zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!