Ontdek cruisen met Holland America Line tijdens Cruise Tour in Nederland

Nog nooit een cruise gemaakt? Laat je informeren maar vooral inspireren en schrijf je nu snel in voor één van de informatie bijeenkomsten van Holland America Line.  De Cruise Tour trekt van zaterdag 19 januari tot en met 02 maart 2019 door Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Arnhem, Hilversum, Breda en Emmeloord.

Data/plaatsen

  • 19 januari Rotterdam op het ss Rotterdam i.s.m. Zeetours
  • 26 januari in het Van der Valk hotel in Amsterdam
  • 2 februari in het Van der Valk hotel in Eindhoven
  • 9 februari in het Van der Valk hotel in Duiven-Arnhem
  • 16 februari in het Van der Valk hotel in Hilversum
  • 23 februari in het Van der Valk hotel in Breda
  • 2 maart in het Van der Valk hotel in Emmeloord

Alle info en aanmelden via www.ontdekcruisen.nl

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.