Mijlpaal in bouw Carnival Panorama gevierd met muntceremonie

Over minder dan een jaar zal het volgende nieuwe cruiseschip van Carnival Cruise Line, Carnival Panorama, in de vaart komen. Recent werd op de scheepswerf van Fincantieri in Marghera de voltooiing van het geraamte van het derde cruiseschip in de Vista-klasse gevierd. Daarbij lastte men volgens aloude maritieme traditie een herdenkingsmunt aan de mast van het zusterschip van de Carnival Vista en Carnival Horizon. Via onderstaande video is te zien welke reis de munt heeft gemaakt door de staat Californië, voordat het arriveerde op de Italiaanse scheepswerf.

Namens Carnival was Benoit Clement, Senior Vice President of Newbuilds, aanwezig bij de ceremonie. Antonella Cazzin, een medewerkster die al 35 jaar werkt op Fincantieri’s scheepswerf in Marghera, fungeerde als doopmoeder bij het evenement.

De Carnival Panorama (133.500 brutoton) maakt volgens planning op 11 december 2019 haar debuut in Long Beach, Californië. Het is het eerste nieuwe Carnival-schip dat haar thuisbasis krijgt aan de Westkust in 20 jaar.

Carnival Panorama biedt talrijke binnen- en buitendinerruimtes, waaronder Fahrenheit 555 steakhouse, de Library Bar en Bonsai Sushi. Ook zal de openluchtattractie Skyride aanwezig zijn, een gigantisch WaterWorkspark en het recreatiegebied SportSquare. Er is een levendig Havana-gedeelte met ‘tropische’ hutten, een eigen bar en zwembad in Cubaans thema. De Family Harbor heeft extra ruime accommodaties voor families en omvat een Family Harbor Lounge. Daarnaast vind je een luxe Cloud 9 Spa en de eet- en entertainmentruimte Ocean Plaza met zitplaatsen binnen en buiten. Nieuw is het SkyZone trampoline park met 12 verschillende trampolines.

Wil jij cruisen met de nieuwe Carnival Panorama? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!