Napels nieuwe Italiaanse KLM-bestemming

In het voorjaar van 2019 breidt KLM haar netwerk uit met de havenstad Napels. Dit is KLM’s tiende bestemming in Italië en wordt alleen in de zomermaanden aangevlogen. Op 21 april 2019 vertrekt de eerste KLM-ochtendvlucht naar Napels. KLM zet hiervoor een Boeing 737-700/800 in. In de maanden juli en augustus vliegt KLM dagelijks naar deze bestemming en tijdens de rest van het seizoen is dat alleen in de weekenden. Omdat de KLM in de ochtend vliegt om 08:50 uur (2,5 uur vliegen) is dit een perfect tijdstip om daarna op tijd in te schepen op je cruiseschip in Napels.

Napels is, na Rome en Milaan, de derde stad van Italië en heeft de vierde grootste Italiaanse economie. De stad heeft een van de grootste en drukste havens van de Middellandse Zee. Wereldwijd staat Napels hoog aangeschreven als toeristische bestemming en dit alles maakt Napels een waardevolle toevoeging aan ons KLM-netwerk. – Pieter Elbers – President-directeur KLM

De historische havenstad Napels ligt aan de westkust van Zuid-Italië. Veel cruiseschepen weten de stad te vinden als bestemming, maar ook als inschepingshaven. De stad telt zo’n één miljoen inwoners en wordt ook wel ‘de Hoofdstad van het Zuiden’ genoemd. Napels werd gesticht door de oude Grieken en is een van de meest cultuurrijke steden van Europa. Zo staat de karakteristieke binnenstad van Napels sinds 1995 aangemerkt als Wereldcultuurerfgoed door UNESCO. Daarnaast is de stad bekend om zijn wereldberoemde Napolitaanse keuken.

Vliegtickets naar Napels zijn beschikbaar vanaf €129 euro (klik hier verder voor meer info of boeken bij KLM).

Wil je inschepen in Napels? Zoek een cruise bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel Dreamlines Kras Stip TUI Zeetours


 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.