Vuurwerk bij treffen AIDAnova en AIDAcara in Tenerife

Woensdag troffen het nieuwste en oudste cruiseschip in de vloot van AIDA Cruises elkaar op het Spaanse Tenerife. De gloednieuwe AIDAnova en AIDAcara, die in 1996 in de vaart kwam, vonden elkaar vlak voor de start van de maiden voyage van de AIDAnova. Het eerste cruiseschip dat volledig op LNG opereert.

Beide schepen werden door de haven met vuurwerk uitgeleid. De AIDAnova is op weg naar Fuertaventura op haar 7-daagse kerstcruise. De AIDAcara vaart op dit moment een 14-daagse ‘AIDA Selection’ reis rond de Canarische Eilanden en de Azoren.

Cruises zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!